Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Radio geschiedenis Mijn Muziek Bezoekers-teller Luisteren en Kijken 

Welkom

Foto 1 Anton links in de studio. Foto 2 in het midden in 1968. Foto 3 rechts in 2004, Foto 4 Anton handen aan de knoppen

Welkom op mijn website.Mijn naam is Anton van Kaam ( A.K.A Tony Kadanz) op deze website een overzicht van mijn radio activiteiten en mijn eigen radioproductie het programma Commuzika® en eigen muziek activiteiten van midden jaren tachtig tot heden.Begin 2017 verhuisde ik van de kustplaats Castricum naar de provincie Drenthe en ben toen gestopt met het maken van mijn programma voor voor Radio Castricum105 .Momenteel wil ik even niets doen op radiogebied maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus wie weet waar ik (weer) terugkom .Ik houdt je op de hoogte dus kijk regelmatig op deze website en via Facebook bij de besloten FB groep "Radioprogramma Commuzika® Luisteraars "

Contact: email adres voor deze website: jouwmuziekopderadio@gmail.com

Hier onder hoor je via de mediaplayer de Amsterdamse hip hop groep Freakaristic met de Commuzika® Jingle! die zij midden jaren 80 voor mij maakten terwijl ik ze live in de studio te gast had en die ik nog steeds gebruik.

Anton is ook te vinden op Facebook. Zoek naar Anton van Kaam

Midden jaren 80 schreef Anton voor het maandblad Waps Magazine uit Amsterdam artikelen over Caraibische muziek. Hier een voorbeeld van de verschillende gepubliceerde artikelen.