Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Radio geschiedenis Mijn Muziek Bezoekers-teller Luisteren en Kijken 

Mijn Muziek

Als amateur muziek maken (en eigen nummers schrijven) doe ik al vanaf mijn jeugd. Vaak won het radio maken het van mijn gitaar, maar ik zal er nooit, en dat wil ik ook niet, van los komen en een combinatie van beiden blijven nastreven.Optreden en in een bandje spelen heb ik altijd weinig interesse voor gehad. Het gaat mij om het creatieve proces van zelf eigen liedjes maken en teksten schrijven. In 2003 bracht ik in eigen beheer een album CD uit met de titel Low Budget Nichtclub. Hierop acht eigen composities en een cover (St. Thomas) van jazz saxofonist Sonny RollinsClick op de het Soundcloud Logo als je wat muziek van en door mij als a.k.a Tony Kadanz wil beluisteren via Sound Cloud. Je moet wel eerst inloggen met je google of facebook account en zoek de tracks van Tony Kadanz

Op mijn Youtube kanaal vind je de afspeellijst Anton en Commuzika afspeellijst . Click op het Youtube Logo om de diverse filmpjes van o.m. mijn eigen muziek, en andere songs van muzikanten die ik mooi vind , maar ook van oudere radioprogramma's van mij uit o.m mijn Amsterdamse omroep periode.

Via bovenstaande 5 mediaplayers beluister je "Low Budget Nightclub", "Buenos Diaz, Mi Amor", Rocking the rmx , "No More War", en "Out Of Reach", beluisteren.Allen composities en teksten Anton van Kaam.. Voor meer ga je naar het Youtube kanaal en Soundcloud.

Twice de band uit A'dam West (Geuzenveld) waarin ik op mijn vijftiende jaar gitaar speelde.Links bassist/zanger Peter van Doornspeek, midden met hoed ikzelf, on top drummer Theo Hoogenboom en rechts Hein ? (achternaam vergeten, sorry Hein)


https://www.youtube.com/watch?v=G3TcEZYU3XY&list=PLQbyCqeXkKNUVUxrXkmdPi_lfGJyhjLSA https://soundcloud.com/you/tracks